Development

Kreativno razmišljanje koje vodi do nevjerovatnih rezultata. Idite dalje nego što ste mislili da možete!  

Iskusni-senior web developeri sa preko 10 godina iskustva na projektima za klijente širom svijeta sprovešće u djelo svaku Vašu želju.

Obožavamo nove tehnologije i responzivni dizajn (eng. responsive design). Stalno smo prisutni na konferencijama i seminarima vezanim za web tehnologije, kao aktivni učesnici, konstantno učimo i usavršavamo svoje znanje.

Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, Development Programiranje

Izrada aplikacija (WEB / Mobile)

Custom web aplikacija predstavlja unikatno izrađen softver čiji kod se nalazi na serveru. Za razliku od tradicionalnih softvera koji se preuzimaju i instaliraju na računar, web aplikacijama se pristupa unutar browser-a, putem Interneta. Ono što web aplikacije posebno izdvaja u odnosu na tradicionalne web sajtove, jeste mogućnost korisničke interakcije, koja dalje nudi bolje korisničko iskustvo i više prostora za razvoj poslovanja.

Pored WEB aplikacija uživamo u razvoju mobilnih aplikacija i radu na UX i UI dizajnu za korisnike manjih ekrana.
Dok razvoj mobilnih aplikacija konstantno raste, nudimo usluge razvoja aplikacionog softvera za prenosne uređaje sa Android, iOS i Windows operativnim sistemima.

Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, Izrada aplikacija

Usluge koje nudimo:

Razvoj WEB aplikacija

Custom web aplikacija predstavlja unikatno izrađen softver čiji kod se nalazi na serveru. Za razliku od tradicionalnih softvera koji se preuzimaju i instaliraju na računar, web aplikacijama se pristupa unutar browser-a, putem Interneta. Ono što web aplikacije posebno izdvaja u odnosu na tradicionalne vebsajtove jeste mogućnost korisničke interakcije, koja dalje nudi bolje korisničko iskustvo i više prostora za razvoj poslovanja.

Razvoj mobilnih aplikacija

Ispunicemo sva Vaša ocekivanja i potrebe u razvoju mobilnih aplikacija i radu na UX i UI dizajnu za korisnike manjih ekrana.
Dok razvoj mobilnih aplikacija konstantno raste, nudimo usluge razvoja aplikacionog softvera za prenosne uređaje sa Android, iOS i Windows operativnim sistemima.

Frontend development

Vjerujemo da je svaki detalj važan i da sve što vidite i ne vidite, treba da ima svoju svrhu i značenje.

Frontend je ono što prvo ugledate kada posetite neki web sajt. Front-end development predstavlja proces razvijanja funkcionalnosti i kodiranja nakon usvajanja dizajna. Dobar frontender je onaj koji dizajn konvertuje u funkcionalan, iskodiran sajt sa validnim kodom bez odstupanja od PSD dizajna, te poštuje SEO pravila.

Backend development

Rješavanje kompleksnih problema je uvijek izazov koji prihvatamo. Otkrivanje novih prilika i funkcionalnosti na autentičan način.

Fraza back-end development predstavlja razvoj svega onoga što se nalazi u pozadini Vašeg web sajta, web aplikacije, odvija se bez uvida krajnjeg korisnika, posjetioca sajta.

Beem Creative developeri će kreirati sistem za upravljanje sadržajem koji Vam omogućava da brzo i efikasno ažurirate svoj sajt sa novim sadržajem.

Koristimo PHP, SQL kao i ostale poznate Framework-e.

API integracija

Danas, gotovo da nema web projekta koji ne zahtjeva neku vrstu API (application programming interface) integracije treće strane. Od praćenja analitike i performansi web sajta, preko dodataka za onlajn kupovinu i plaćanje, do širokog spektra poslovnih aplikacija, integrisanje 3rd party API-ja unaprijeđuje mogućnosti i usluge koje Vaš web sajt nudi. API integracija omogućava  jednostavan i objedinjen korisnički put od inicijalnog ulaska na sajt ka ispunjavanju poslovnog cilja – konverzije.

Nove 3rd-party aplikacije razvijaju se svakodnevno, a već postojeće se unaprijeđuju nevjerovatnom brzinom. Na tržištu se nudi mnoštvo korisnih i pouzdanih aplikacija koje će pomoći da Vaše onlajn poslovanje napreduje, pod uslovom da izaberete onu koja odgovara zahtjevima i potrebama klijenata.

Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u integrisanju 3rd-party aplikacija koje će Vam pomoći da poboljšajte korisničko iskustvo web sajta i unaprijedite svoje onlajn poslovanje. Zajedno sa Vama analiziramo potrebe i zahtjeve Vašeg poslovanja, sagledavamo moguće opcije i dolazimo do najboljeg rješenja integracijom aplikacija u postojeći web sajt.

WooComerce

Kreiramo unikatne online prodavnice za Vaš biznis u kojima je zadovoljstvo kupovati, u kojima kupac uvijek sa lakoćom može da pronađe ono što želi. Unikatne online prodavnice koje zaista unaprijeđuju prodaju. E-commerce rješenja bazirana na WooCommerce dodatku pažljivo prilagođena svakom biznisu.

Poručivanje development projekata

Developeri u Beem Creative Studio-u zahvaljujući višedecenijskom iskustvu koje je izoštrilo njihovu percepciju i unaprijedilo vještine, kreiraju softverska rješenja koja su brza, pregledna, tačna, lako razumljiva i optimizovana. Rezultati našeg rada ogledaju se u digitalnim projektima za brojne male i velike kompanije iz cijelog svijeta. Uvjerite se i sami. Sve što mislite da je nedostižno, nije!