Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, Kreativna agencija sa kompletnom uslugom
Ko smo mi

Beem Creative Studio

Kreativni studio sa kompletnom uslugom

Beem Creative Studio je  kreativna digitalna agencija usresređena na graficki dizajn, WEB dizajn, programiranje (development), digitalni marketing i podoljšanje poslovanja naših klijenata.

Naša najveća vrijednost je  tim ljudi i saradnika, inteligentnih, kreativnih, nasmijanih. Spoj nespojivih ličnosti, različitih profesija, snova, interesovanja, očekivanja, sa jednim  zajedničkim ciljem, a to je zadovoljstvo naših klijenata.

Naši zidovi su pokriveni idejama i konceptima, a naš tim je uvijek raspoložen i spreman pomogne. Dobra komunikacija i saradnja sa klijentima je ono čemu težimo. Mi radimo sa našim klijentima, a ne samo za njih.

01
Poštovanje

Čak i ako se klijent nalazi na drugoj strani svijeta ili odmah iza ugla, uvijek bi trebalo da postoji uzajamno poštovanje i razumijevanje za dogovore koji su sklopljeni. A treba i maaaalo strpljenja 🙂

02
Odgovornost

Tačno, precizno i jasno! Poštovanje svih rokova i dogovora smatramo našom OBAVEZOM! Svaki član našeg tima je odgovoran za uspostavljanje dobrih odnosa sa klijentima.

03
Transparentnost

Transparentnost je mnogo bitna kada se gradi povjerenje i zadovoljstvo. Ukoliko obje strane poštuju dogovor, uspjeh ne može da izostane, a obostrano zadovoljstvo je time zagarantovano.

Sigurni smo da

Zajedno sa vama

možemo napraviti originalna, unikatna i profesionalna rješenja, kreirana sa ljubavlju u skladu sa modernim trendovima. U našim rukama je znanje i ideje, a Vi imate cilj… To će biti sasvim dovoljno… 🙂

Graficki dizajn 100%
WEB dizajn 94%
Digitalni marketing 90%
SEO optimizacija 85%
Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, Mi radimo sa nasim klijentima ne samo za njih
PROCEDURE I STANDARDI

Proces rada

Koristeći učestao (ponovan) pristup radu, sigurni smo da su poslovni ciljevi postavljeni pravilno i da će čitav proces kao rezultat imati zadovoljne korisnike.

arrow
01
Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, Istrazivanje
Istraživanje

Sakupljamo informacije kako bismo najbolje razumjeli Vaše poslovanje, ciljeve i način Vaše komunikacije sa korisnicima. Nakon toga istražujemo korisnike, konkurente i planiramo strategiju.

arrow
02
Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, dizajn i razvoj
Dizajn i razvoj

U sljedećem dijelu procesa stavljamo naše dizajnere i developere u jedan dio ringa, kako bismo nokautirali projekat što brže i oživjeli ga u trenutku u kom mi želimo.

03
Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, usavrsavanje i prezentacija
Usavršavanje i prezentacija

Pusti da prenoći, pa da vidimo! 🙂 ™ Možemo postići sjajne rezultate samo sa jednim procesom, ali savršenstvo zahtjeva konstantno usavršavanje, zar ne?

NAŠ TIM

Radimo ono što volimo, volimo ono što radimo

Bojan Micic

Bojan Micic

CEO/ Graphic design / WEB design
Ana Krunić

Ana Krunić

Digitalni marketing
Adnan Garibovic

Adnan Garibovic

Fullstack Developer

Naše
USLUGE

Naši
RADOVI

Naš
CJENOVNIK