SEO optimizacija

Idite naprijed više nego što ste mislili da možete, sa nama možete dalje nego ikada do sada!
Profesionalni web dizajn nije dovoljan da bi Vaš sajt bio posjećen, neophodno je da kada korisnici unesu određenu ključnu riječ u polje za pretragu pronađu baš Vaš web sajt među prvima u rezultatima pretrage.
Uloga SEO optimizacije je usmjerena upravo ka tome da Vaš web sajt privuče što više ciljanih posetilaca sa internet pretraživača.

Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, SEO Optimizacija

Optimizacija brzine sajta

Brzina u najvećoj mjeri utiče na Vaš biznis. Spori sajtovi dovode do nezadovoljnih korisnika, što prouzrokuje gubitak novca, teže zadržavanje korisnika i kupaca. Danas korisnici uglavnom surfuju internetom na svojim pametnim telefonima, najaviše preko spore 3G ili WiFi konekcije, ali i pored toga očekuju odlične performanse, a čekanje da se sajt očita može duplo da iznervira. 🙂

Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, Optimizacija

Podrška i održavanje

Mi brinemo o Vašem sajtu, dok vi radite Vaš posao. Tu smo da biste bili sigurni da ćete imati dobar i ugodan dan, bez problema sa Vašim sajtom.

Mi osiguravamo da svi sistemi naših klijenata imaju rezervnu kopiju podataka u svakom trenutku. Imajte na umu, cijena gubitka podataka i popravljanja problema veća je od cijene održavanja sistema.

Dostupni smo 24/7!

Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, Odrzavanje

Hosting

Više od 5 godina snabdijevamo naše klijente stabilnim, sigurnim i moćnim hostingom. Mnogi ne žele da razmišljaju o serverima, domenima i podešavanju mejlova, nego se oslanjaju na naše odluke i način na koji brinemo o njihovim potrebama.

Proteklih godina smo proširili naše hosting partnere i voljeli bismo da ponudimo iste uslove svima koji žele da ili imaju svoj server ili da svoj sajt hostuju bez brige. Niko ne želi da njegov sajt bude na dijeljenim hostinzima, zajedno sa još preko 100 sajtova sumnjivog i nesigurnog sadržaja.

Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, Hostin

Poručite neku od usluga