WEB dizajn

Nemojte nas doživljavati kao prodavca, mi smo Vaša produžena ruka, dio Vašeg tima. Na zajedničkoj smo strani u istoj borbi gdje Vaš brend ubjedljivo pobjeđuje.

Za uspješnost bilo kod biznisa danas je neophodna izrada web stranica (web i grafički dizajn).  Pa, zašto čekati da prođu godine kako biste postali uspješni? Da li ste znali da ukoliko imate profesionalan web sajt to može da Vam pomogne da povećate prodaju i dobijete hiljade novih klijenata? Dakle, sada se zapitajte: da li mogu sebi dozvoliti da nemam profesionalnu web stranicu?

Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, WEB dizajn

Izrada WEB sajta

Izrada web sajta po povoljnim cijenama profesionalnog kvaliteta. Iza nas je deset godina iskustva na projektima različite kompleksnosti. Izrada web sajta po svijetskim standardima, a domaćim cijenama u realnim rokovima.

Ukoliko namjeravate da web sajt koji imate modernizujete novim dizajnom i novim tehnologijama koje će omogućiti bolje pozicioniranje na pretraživačima, Beem Creative Studio će izraditi web sajt za Vas, koji će biti obostrana referenca.

Izrada ONLINE shopa

Izrada internet prodavnica koje posluju bez granica. E-commerce rješenja od malih prodavnica do kompleksnih sistema za online naplatu.

Spremni ste da prodajete Vaše proizvode onlajn ili želite da postojeća eCommerce rješenja podignete na znatno viši nivo? Sad je pravo vreme za tako nešto. Beem Crative Studio kreira od jednostavnih do izuzetno kompleksnih online shopova koji imaju na desetine hiljada proizvoda, a nude potpunu jednostavnost krajnjem korisniku i administratoru sajta.

Želimo da Vam ponudimo prije svega savremeno rješenje, potpuno sigurno za Vaše klijente.

 

Beem Creative Studio, Graficki dizajn, WEB dizajn, Marketing, Beem Design, WEB shop

Mi ne kritikujemo jeftinu izradu sajtova i agencije koje nude ovakvu vrstu usluge,
ali veoma oštro osuđujemo lošu izradu sajtova. Sajt ne mora biti skup, ali mora biti dobar.

Ne, mi ne pravimo jeftine sajtove!

Usluge koje nudimo:

Izrada web sajta

Pristupačne cijene za izradu web sajta jedan su od bitnijh kriterijuma zbog kojih nas klijenti biraju. Tu su naravno, kvalitet i profesionalnost u usluživanju. Preko 110 web sajtova za domaće i strane firme, predstavljaju dovoljno dobre reference.

Izrada online shopa

Nudimo unikatan dizajn, unikatna Web Shop rješenja prilagođena pretraživačima, mobilnim uređajima i korisnicima (eng. SEO-, mobile-, user-friendly). Imajte potpunu kontrolu, detaljne izvještaje i zaštićenost. Internet je postao najposjećenija globalna berza koja ne poznaje granice. Višejezične varijante koje omogućavaju korisnicima širom sveta lako snalaženje. Ponudite Vaše proizvode cijelom svijetu.

Izrada web prezentacije

Apsolutno kompletan servis, dizajn, marketing i izrada web prezentacija. Kreiramo nezaboravne web sajtove, funkcionalne i isplative projekte koji postavljaju nove granice. Web prezentacija je mjesto na kojem nastaju unikatna digitalna iskustva koja će biti prepoznata po svojoj emociji i trajati u vremenu.

UI/UX dizajn

Nit koja povezuje odlično korisničko iskustvo i Vaše poslovne ciljeve. Na putu Vašeg web sajta ka povećanju broja posjeta i veće konverzije stoji nezadovoljavajući i nefunkcionalan dizajn. Zbog toga, UI i UX predstavljaju jedan od ključnih elemenata web dizajna, koji za cilj imaju kreiranje interaktivnog, čistog i praktičnog korisničkog iskustva koje odgovara i služi Vašim poslovnim ciljevima. Ne dozvolite da bilo šta stoji na putu ka Vašem uspjehu!

Redizajn web sajta

Redizajn web sajta može doprinijeti tome da za kratko vrijeme Vaš sajt dobije potpuno novi, kreativniji i moderniji izgled, a da rejting Vaše web prezentacije značajno poraste. U sklopu usluge redizajna sajta dobijate i osnovnu SEO optimizaciju čiji je rezultat znatno povećanje posjećnosti i vidljivosti sajta u rezultatima pretrage. Imate sajt ali Vam djeluje sasvim normalno, jer ste navikli na njega. Međutim, nema onakav efekat kakav biste željeli da postigne. Ako ste u nedoumici da li je Vašem sajtu potreban redizajn, jednostavno nas kontaktirajte!

Održavanje web sajta

Besprijekorno i postojano funkcionisanje web prezentacije ili online prodavnice je Vaša obaveza.

Beem Creative Studio nudi uslugu održavanja sajtova po povoljnim uslovima. Imate mogućnost da u dogovoru sa nama izaberete neku od opcija koja Vam najviše odgovara, a cijena će da zavisi od konkretnog slučaja:

  • opcija 1 - jednokratne izmjene,
  • opcija 2 - redovno ažuriranje na mjesečnom nivou ili godišnjem nivou.

Ako se Vaš sajt ne ažurira često i imate potrebu za jednokratnim izmjenama, cijena se formira na osnovu kompleksnosti konkretnog zadatka. Druga opcija je redovo ažuriranje sajta i plaćanje te usluge se vrši na mjesečnom ili godišnjem nivou, u zavisnosti od učestalosti i potrebe za ažuriranjem.

Dodavanje artikala (online shop)

Koliko god zvucalo jednostavno "dodavanje artikala", baš i nije jednostavno. Ili Vam je možda jednostavno ali je dosadno 🙂 U svakom slučaju stojimo Vam na raspolaganju bez obzira na količine i varijable artikala. Takodje, ukoliko nemate slike za artikle i tu možemo "uskočiti". 🙂

Naručivanje usluga WEB dizajna

Beem Creative Studio okuplja tim posvećenih, kreativnih web dizajnera koji će svoje iskustvo i vještinu pretočiti u web sajt napravljen po Vašoj mjeri. Možete lično da se uvjerite u našu sposobnost, od kreativne vizije i ideje kreiramo savršen web sajt. Pogledajte portfolio naših najboljih radova koje smo dizajnirali za klijente širom svijeta i naručite dizajn sajta koji će unaprijediti Vaše poslovanje!

Često postavljana pitanja:

Da! WordPress koristimo sa zadovoljstvom i ponosom. Ne vidimo ništa loše u tome iako mnogo “stručnjaci” osporavaju korištenje wordpress-a. Ukoliko stručno koristite WordPress on postaje jako moćan alat. Uostalom kao i sve u rukama pravog majstora 🙂

Naravnoo SAMO NAPRIJED!
Mi nismo pregovarači ni putujući putnici 🙂 Mi smo kreativna agencija i ne ubjedjujemo Vas u bilo šta! Ali imajte u vidu: 

U idealnoj situaciji svaki sajt treba da ima cilj zbog čega se pravi, a nakon toga i ciljeve koji se mijenjaju kako se i on mijenja, ažurira, poboljšava.

Naravno, odluke se donose i na osnovu veličine investicije i drugih kriterijuma koji u nekim slučajevima i nisu idealni. Mnogi posmatraju izradu sajta kao nepotreban trošak i žele da ti isti troškovi budu što manji kompromitovajući benefite i možda buduće prihode koje sajt može da im donese.

Mi ne kritikujemo jeftinu izradu sajtova i agencije koje nude ovakvu vrstu usluge koju možete pronađi na internetu, ali veoma oštro ocjenjujemo lošu izradu sajtova. Sajt ne mora biti skup, ali mora biti dobar.

Ne, mi ne pravimo jeftine sajtove!

Svaki sajt koji se izradi od strane našeg tima mora da zadovolji određene kriterijume koje mi sebi zadajemo, pa onda kriterijume klijenta.

Izrada sajta za nas znači kvalitetno pisanje koda, pravilnu semantiku, strukturu i arhitekturu sajta, optimizovanje brzine rada sajta, osnovnu optimizaciju koda i tehničkih aspekata za pretraživače i bolje rangiranje na Google-u, prijavu sajta na potrebne servise i naravno poboljšanje sigurnosnih aspekata sajta.

Da. Odgovor će biti kratak i jasan zbog kompleksonsti citavog sistema. Moguće je izvršiti integracije sistema za plaćanje. Za dodatne informacije i pitanja kontaktirajte nas.